Ümit Karan: Hedefimiz kupada final

Eskişehirspor'un yeni takım kaptanı Ümit Karan, bu sezon ligdeki hedeflerinin 5. ncilik veya 6. ncılık olduğunu belirtirken, Türkiye Kupası'nda da final oynamak istediklerini söyledi.

Haberler 19.07.2009 - 14:19

STUTTGART - Eskişehirspor takım kaptanı Ümit Karan, kendisi için çok gol atmanın önemli olmadığını, önemli olanın takımın başarısı olduğunu söyledi.

Karan, Stuttgart'ın Bad Dürkheim bölgesinde yaptıkları kamp kapsamındaki antrenmanların başarılı geçtiğini belirtti.

Eskişehirspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Karan, ''Eskişehirspor'a gelmemin çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Burada genç arkadaşlarıma, edindiğim tecrübelerimi aktarma fırsatını yakaladım. İyi bir takım olduk. Arkadaşlık ve dostluk beraberinde başarıyı getiriyor. Dün oynadığımız Antalyaspor maçını 4-1 kazandık. Ancak bizim için maçın sonucu değil oynadığımız oyun önemli. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüyoruz. Eskişehirspor'un tarihinde aldığı başarıları ben ve takım arkadaşlarım çok iyi biliyor. Bunu bizlerin de başaracağına inanıyorum.'' diye konuştu.

Hedeflerinin Turkcell Süper Lig'i 5 veya 6. sırada bitirmek, Türkiye Kupası'nda da final oynamak olduğunu anlatan Karan, ''Hedefleri olan bir takımda oynamak benim için gurur verici. Önümüzde birçok hedefimiz var. Bunları en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Başarılı olacağımız inancındayım'' dedi.

Karan, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'ın takımı farklı bir sistemde oynatacağını ifade ederek, ''Rijkaard, Türkiye için iyi bir isim. Ancak önemli olan ülkeye uyum sağlamasıdır'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız