van Gaal döneminin sonuna mı gelindi?

Manchester United'da, van Gaal döneminin sonuna mı gelindi? İngiliz Guardian gazetesine göre United yönetimi, Hollandalı menajere görevinden alınmadan önce istifa etmesi çağrısında bulundu.

Haberler Ntvspor 26.01.2016 - 12:46

Kırmızı Şeytanlar son olarak evi Old Trafford'da, Southampton'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. 90 dakika boyunca kaleyi tutan sadece 1 şut çekebilen takımın performansı, tribünleri dolduran onbinlerin protestolarını beraberinde getirdi.

Menajer van Gaal maçın ardından taraftarın kendisini ve takımını protesto etmekte haklı olduğunu söyledi.

İngiliz basınına göre Southampton maçı, United yönetimi için de bardağı taşıran son damla oldu. Guardian gazetesine göre Yönetim Kurulu, Hollandalı menajerin görevine son verme kararı aldı. Guardian, Southampton maçı sonrası kızının doğum günü için ülkesine dönen van Gaal'e, istifa etme seçeneği tanındığını da yazdı.

United halen lider Leicester City’nin 10 puan gerisinde 5. basamakta bulunuyor. Kırmızı Şeytanlar, Old Trafford'da oynadıkları son 11 maçın tamamında, ilk yarıda gol atmayı başaramadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız