Yasin Öztekin'den penaltı açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde dün akşam oynanan Medicana Sivasspor-Galatasaray maçında kendini yere attığı iddia edilen sarı-kırmızılı futbolcu Yasin Öztekin, sosyal medyadan iddialara cevap verdi.

Haberler İHA 20.05.2015 - 12:27

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen ilk maçtaki 4-1'lik avantajıyla finale yükseldi.

Mücadelenin 81. dakikasında Yasin Öztekin'in, yere düşürüldüğü pozisyonda kazanılan penaltıda kendini yere attığı iddia edildi. Bu iddialar üzerine sarı-kırmızılı futbolcu Twitter üzerinden açıklama yaptı.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yasin Öztekin'in Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Ben pozisyonda kesinlikle kendimi yere atmadım. Sağ ayağıma aldığım darbe nedeniyle yere düştüm. Hayatım boyunca haksız kazanç aramadım. Zaten ALLAH da bana böyle bir kazancı asla nasip etmesin. ALLAH şahidimdir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız