Etohum San Francisco Hızlandırma Programı’nı açıyor

Bu yıl Etohum tarafından yedincisi düzenlenecek olan Startup Turkey, üç gün boyunca 700 katılımcı, 150'den fazla yatırımcı ve 100'ü aşkın girişimciyle 26-28 Şubat tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecek.

Haberler NTV Haber 17.02.2015 - 12:47

Ukrayna'dan Hindistan'a, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Azerbaycan'a kadar birçok ülkenin temsil edileceği yılın en büyük internet etkinliği, dünyada internet sektörüne yön veren konuşmacıları paneller ve networking seanslarında buluşturacak.

Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, sadece davetlilere açık olan 7. Startup Turkey organizasyonunu, 26-28 Şubat tarihleri arasında Antalya’da Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta gerçekleştirecek.

Yeni ekonomide isim yapmış Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen melek yatırımcılarını, mentorlarını, iş adamlarını ve internet girişimcilerini ağırlayacak olan etkinlik, Avrasya'nın en büyük internet buluşmalarından biri olarak hem girişimciler hem de yatırımcılar adına deniz aşırı iş fırsatları için bir kez daha verimli bir ortam yaratacak.

Yatırımcıların ve risk sermaye şirketlerinin yeni girişimlerin sunumlarını dinleme ve ilgilendikleri yatırımı belirleme şansına sahip olduğu etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri de farklı konu başlıkları altında düzenlenecek panel ve konuşmalar aracılığıyla geçtiğimiz senenin gelişmelerini ve performanslarını değerlendirme olanağı bulacak.

ETOHUM 15 GİRİŞİMLERİ

TechCrunch'ın Avrupa’daki girişimler için düzenlenen en iyi etkinlikler arasında gösterdiği Startup Turkey, aynı zamanda programın iki saatini de 2015'in yatırım yapılacak en başarılı 15 girişimine ve "Startup Pitches" olarak adlandırılan girişimcilerin yatırımcı sunumlarına ayıracak. Bu yıl yaklaşık 2.500 başvuru arasından başarıyla sıyrılan bu girişimler, 31 Ocak’ta düzenlenecek olan “Etohum Girişimcilik Zirvesi”nde hem kendilerini tanıtma hem de Startup Turkey’ye katılma hakkı kazanmak için mücadele edecek.

Etohum 15 girişimlerine, Yunanistan, Bulgaristan, Pakistan, Ukrayna, Mısır, Ürdün, UAE, Hindistan, Azerbaycan, Romanya, Macaristan gibi çok sayıda ülkeden girişimci eşlik edecek.

SPEEDNETWORKING: 30 SANİYEDE TANIŞIKLIK

Startup Turkey'nin her yıl dört gözle beklenen geleneksel seanslarından biri de, Ertuğrul Belen yönetiminde gerçekleştirilen speednetworking etkinliği. Kısa sürede çok sayıda insanla tanışma imkânı yaratan ve bilimsel bir altyapıya sahip farklı bir toplantı türü olan speednetworking, 50 ila 100 kişinin yaklaşık iki saat içerisinde hızla ama etkili bir şekilde tanışmasını sağlıyor. Kişiler tanışma istasyonları arasında belli bir sistemle ilerliyor ve her istasyonda sadece beş dakika geçirerek salondaki herkesle tanışabiliyor. “Etkili tanışıklık” yaratan Speednetworking’de önemli olan, klişe diyaloglar ile ilerlemek yerine ilginç ve merak uyandırıcı noktaları ön plana çıkartmak çünkü akılda kalıcı sözler, daha sonraki ayrıntılı sohbetler ve daha derin iş bağlantılar için atılmış birer tohum olarak girişimcilerin geleceğini etkiliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız