Facebook'tan yeni uygulama

Facebook, yeni fotoğraf albümü özelliği ile çocuklarınızın fotoğraflarını paylaşmanızı kolaylaştırıyor.

Haberler ntv.com.tr 01.04.2015 - 12:55

13 yaşından küçük çocukların Facebook'a üye olmaları sitenin kurallarına aykırı. Bu yüzden çoğu ebeveyn çocukları adına açtıkları hesaplarda çocuklarının yaşlarını değiştiriyor veya söz konusu fotoğrafları kendi profillerinde paylaşıyor.

Bu durumu göz önünde bulunduran Sosyal medya devi, yeni uygulaması Scrapbook'u kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Çocuklu aileler için geliştirilen fotoğraf albümü uygulaması Scrapbook, kullanıcıların çocuklarının fotoğraflarını bir araya toplamalarını sağlıyor.

Anne ve babaların ortak bir şekilde yönetebileceği sayfa, sadece Facebook'ta evli olarak görülen kişiler tarafından kullanılabilecek.

Yeni uygulamada ebeveynlere bebeklerinin veya çocuklarının fotoğraflarının yer aldığı albümleri istedikleri kişilerle paylaşabilme ve fotoğrafların kimler tarafından erişilebileceğine karar verme olanağı da sunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız