Galler’de Zoom toplantısında mikrofonu kısmayı unutan Sağlık Bakanı, milletvekiline küfretti

Galler Parlamentosu’nun video konferans uygulaması Zoom üzerinden yaptığı toplantıda mikrofonu kısmayı unutan Sağlık Bakanı, milletvekiline küfretti

Haberler 23.04.2020 - 09:52

Corona virüs (COVID-19) salgını nedeniye toplantılarını Zoom üzerinden yapmaya başlayan Galler Parlamentosu’nda küfür skandalı yaşandı.

BBC’de yer alan habere göre Galler Özer Yönetimi Sağlık Bakanı Vaughan Gething’in parlamento video konferans uygulaması üzerinden yapılan oturumunda ettiği küfür, mikrofonu açık unutması nedeniyle yayına yansıdı.

Kendisi gibi İşçi Partili olan Jenny Rathbone’un sorularına sinirlenen Vaughan, buna küfür ederek tepki gösterdi ve “Bu kadının nesi var?” diye sordu.

Bu olayın ardından oturumlara verilirken Vaughan daha sonra Twitter hesabı üzerinden bir özür mesajı yayınladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız