Huawei Watch GT tanıtıldı (Huawei Watch GT’nin özellikleri neler?)

Huawei Watch GT Mate 20 serisiyle birlikte bugün şirketin İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlediği lansman ile görücüye çıktı. İşte Huawei Watch GT özellikleri ve fiyatı...

Haberler ntv.com.tr 16.10.2018 - 18:30

Çin merkezli teknoloji devi bugün Mate 20 serisi ile birlikte yeni akıllı saat modeli Huawei Watch GT’yi teknoloji meraklılarının beğenisine sundu. 

1.39 inç büyüklüğünde 454×454 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana ev sahipliği yapıyor. Akıllı saat, Cortex-M4 işlemci kullanıyor.  

Huawei Watch GT’nin batarya değeri ise 420 mAh. Akıllı saat 30 günlük sadece saat süresi, 2 haftalık normal kullanım süresi ve 22 saatlik GPS açık kullanım süresi sunuyor. 

5 ATM BASINCA KADAR DAYANIKLI 

316L paslanmaz çelik kasaya ve seramik çerçevelere sahip olan Huawei Watch GT, 5 ATM basınca kadar dayanıklı. 

HUAWEİ WATCH GT'NİN FİYATI NE KADAR?

Sport ve Classic olmak üzere iki farklı opsiyona sahip olan akıllı saatin fiyatı 199 Euro ve 249 Euro olarak açıklandı. Huawei akıllı saat modelinde kendi geliştirdiği LightOS işletim sistemini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız