Minecraft'ın PlayStation 5 için geliştirilmemesinin nedeni belli oldu

Xbox'ın patronu Phil Spencer, Sony'nin geliştirici kitleri göndermemesinden dolayı Minecraft oyununun PlayStation 5 sürümünün olmadığını belirtti. Ayrıca Spencer, bu durumun kendilerini diğer oyun geliştiricilere göre dezavantajlı duruma düşürdüğünü söyledi. Peki Minecraft'ın PlayStation 5 sürümü gelecek mi? İşte detaylar...

Haberler ntv.com.tr 27.06.2023 - 17:09

Oyunseverler tarafından Minecraft oyununun PlayStation 5 için geliştirilememesinin nedeni merak ediliyordu.

Kullanıcılar, PlayStation 5 üzerinden PS4 için geliştirilmiş olan Minecraft'ı oynayabiliyor.

Xbox'ın başkanı Phil Spencer, Minecraft'ın PlayStation 5 sürümünün olmamasından dolayı Sony'yi sorumlu tutuyor.

"BİZİ DEZAVANTAJLI DURUMA DÜŞÜRDÜ"

Spencer, "Sony, PlayStation 5 için geliştirme kitlerini diğer geliştiricilere gönderirken aynı zamanda bize göndermek konusunda isteksizdi. bu durum bizi diğer oyun geliştiricilere göre dezavantajlı duruma düşürdü." dedi.

Ayrıca Spencer, "Bence Sony, geliştirme kitlerini diğer oyun geliştiricilere gönderdiği kadar kolay şekilde Microsoft'a da gönderebilirdi" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız