Samsung, iPhone'u hedef aldı

Galaxy S6 Edge'in reklam filminde ürünün özelliklerini tanıtan Samsung, Apple'ın iPhone modeline taş atma geleneğini sürdürdü.

Haberler ntv.com.tr 06.07.2015 - 09:58 Son Güncelleme : 06.07.2015 - 10:02

Geliştirdiği akıllı telefonların reklamını yaparken en büyük rakibi iPhone'a taş atmaktan çekinmeyen Samsung, bu geleneğini sürdürdü. 

Güney Kore merkezli teknoloji devi,  yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge'in reklam filminde Galaxy S6 Edge ve iPhone 6'yı karşılaştırdı.

Samsung tarafından yayınlanan ilk reklam filminde Galaxy S6'da olup ve iPhone 6'da olmayan özelliklerin altı çiziliyor. Ayrıca S6 Edge modelindeki geniş açılı selfie kapasitesine de dikkat çekiliyor.   

İkinci reklam filminin odağı ise akıllı telefonun kavisli ekranı. Şirket, ekrandaki kavisin akıllı cihazın kişiselleştirmesine imkan sağladığını iddia ediyor ve bu özelliğin iPhone 6’da bulunmadığına vurgu yapıyor.

Apple'a taş atma geleneğini sürdüren Samsung, reklam filmlerinin sonuna "Tüm akıllı telefonlar eşit değildir" notu düşmekten de geri kalmıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız