Tumblr, App Store'a geri döndü

Kısa bir süre önce “yetişkinlere yönelik cinsellik içeren” içerikleri yasakladığını açıklayan Tumblr, tekrar App Store’a geri döndü.

Haberler DHA 14.12.2018 - 12:42

Apple, uygulamayı Kasım ayında iTunes'dan çekti ve platformdaki çocuk istismarı fotoğraflarının varlığı nedeniyle App sore’dan kaldırdı.

Tumblr, bu fotoğraflara rutin bir kontrol sırasında rastladıklarını fakat ve filtrelerine henüz çocuk cinsel istismarına yönelik bir veri tabanı eklemediklerini açıklamıştı. 

Ardından, 17 Aralık'ta yetişkin içeriğine izin vermeyeceğini duyurdu. Tumblr  uygunsuz içerikleri bulmak ve işaretlemek için bir algoritma kullanıyor.

Uygulamanın cinsel içerikleri normal içeriklerden ayırma konusunda ne kadar başarlı olacağ tartışma konusu olurken, Tumblr tekrar App Store’daki yerini aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız