3 yıllık birikimiyle 600 öğrenciyi sinemaya götürdü

Tatvan ilçesine bağlı Yoncabaşı köyünde sosyal bilgiler öğretmenliği yapan Kulu, yurt dışı gezisi için 3 yıldır biriktirdiği parayla 16 okuldan 600 öğrenciyi hayatlarında ilk kez sinemaya götürdü.

Haberler Anadolu Ajansı 27.02.2016 - 22:20

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Yoncabaşı köyünde sosyal bilgiler öğretmenliği yapan Mihraç Kulu, yurt dışı gezisi için biriktirdiği parayla 600 öğrenciye ilk kez sinemada film izleme keyfi yaşattı.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı başında Yoncabaşı köyüne atanan Kulu, öğrencilerinin durumundan etkilenerek sosyal etkinlik yapabilecekleri bir proje hazırladı.

Yurt dışı gezisi için biriktirdiği parayla projenin finansmanını sağlayan Kulu, Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle 12'si köy okulu olmak üzere 16 okuldan 600 öğrenciyi hayatlarında ilk kez sinemaya götürdü.

Kulu, kiraladığı servislerle köyden ilçe merkezine getirdiği öğrencilere "Ertuğrul 1890" filmini izletti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız