3’üncü kattan düşen çocuğu havada yakaladı

Kayseri'de 3. kattaki evlerinin penceresinden düşen çocuğu, aşağıda bulunan komşusu tutarak kurtardı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.06.2009 - 13:17

Kayseri'nin Talas ilçesi Pazar Caddesi Beyazsaray Sitesi'nde 3. katta oturan 2 yaşındaki Berat Sait Özer, pencereden sarkarken dengesini kaybedip düştü.

Apartman bahçesinde yakınlarıyla birlikte halı yıkamakta olan 18 yaşındaki Özhan Altuntaş, düşmekte olan çocuğu fark ederek, kollarını açarak tuttu.

Özhan Altuntaş ve tuttuğu Berat Sait Özer, birlikte yere düştü. Olayda hafif yaralanan Berat Sait Özer, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan kontrolden sonra taburcu edildi.

Oğlunun sağ olarak kurtulmasına çok sevindiğini belirten baba Taner Özer ''Şu anda çok gerginiz. Çocuğumun kurtulması Allah'ın bir mucizesi'' dedi.

Olayın görgü tanıkları da düşmekte olan çocuğu, pencereden sarkarken fark eden Özhan Altuntaş'ın kollarını açarak tuttuğunu, daha sonra her ikisinin de yere düştüğünü anlattılar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız