7 cumhurbaşkanı değişti, o hâlâ muhtar

Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Bereketli Köyü'nün 55 yıllık muhtarı 78 yaşındaki Teyyüp Yıldırım, yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı oldu. Yıldırım’ın muhtarlığı sırasında 7 cumhurbaşkanı ile çok sayıda başbakan değişti.

Haberler Anadolu Ajansı 23.02.2009 - 14:21

Teyyüp Yıldırım, Bereketli Köyü'nde 55 yıldan bu yana muhtarlık görevini yürüttüğünü, bu süre içinde 7 cumhurbaşkanı ve çok sayıda başbakan gördüğünü söyledi.

Köylülerden gelen yoğun talep üzerine 29 Mart yerel seçimlerde yeniden Bereketli Köyü muhtarlığına aday olduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu: ''Köylülerin isteğini kırmayarak yeniden muhtar adayı oldum. Yarım asırdır muhtarlık yapıyorum. Artık yaşlandım. Buna rağmen, köylüler benim aday olmamı istiyorlar. Son bir kez daha aday olacağım. Köyün sorunlarını çok iyi biliyorum. Seçildiğim taktirde bu dönem de köyümüzün sorunlarının çözülmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız