Adana Twins İstanbul’da

Elektronik müziğin gerek kendi parçaları gerekse de ünlü isimlere yaptıkları remix’lerle son dönemdeki en popüler ikililerinden Adana Twins, Cuma gecesi Indigo sahnesinde olacak.

Haberler 10.10.2012 - 12:11

Gigology, Night serisi kapsamında; House müzik ve Türk mutfağına karşı ortak sevginin bir araya getirdiği Alman Dj/Prodüktör ikilisi Adana Twins'i ses sistemi ve iç mimarisi yenilenen Indigo'da ağırlamaya hazırlanıyor.

Juicy Fruit ve Everyday gibi parçalarıyla ünlenen ikilinin çalışmaları, son zamanların en ilgi çeken plak şirketlerinden biri olan Exploited ve onun markası olan Black Jukebox etiketiyle yayınlanmakta.

Almanya'da Baalsaal ve Neidklub gibi seçkin mekanların da resident Dj'leri olan Friso & Benn ikilisi, çıktıkları dünya turunda Gigology'nin Night Serisi kapsamında İstanbul'da olacaklar.

House, disco ve 80'leri selamlayan tarzlarıyla son zamanların en çok çalınan parçalarına imza atan Adana Twins'e 12 Ekim gecesi Gigology Dj'leri Seray Arslan ve Büber, warm up ve after setleriyle eşlik edecekler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız