Ağlara balık yerine ceset takıldı

Edremit Körfezi'nde avlanmak için denize açılan balıkçıların ağına ceset takıldı. Cesedin Midilli Adası'na geçmeye çalışan kaçaklardan birine ait olduğu tahmin ediliyor.

Haberler Anadolu Ajansı 22.02.2015 - 22:02

Ege Denizi'nde avlanan balıkçıların ağına ceset takıldı.

Alınan bilgiye göre, balık avlamak için Edremit Körfezi'ne açılan "Akgün Balıkçılık" adındaki teknenin mürettebatı ağlarını çektiklerinde balıkların içinde bir erkeğe ait ceset olduğunu fark etti.

Teknenin kaptanı Zeki Buruk, durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirip, Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Limanı'na yanaştı.

Sahil güvenlik ekiplerince karaya indirilen ceset, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cesedin, dün, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan kaçakları taşıyan botun batması sonucu kaybolan 3 kişiden birine ait olduğu tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız