Antalya'da trafik kazası: 2 ölü

Manavgat ilçesinde servis minibüsüyle motosikletin çarpışması sonucu Tunus uyruklu 2 kişi öldü.

Haberler Anadolu Ajansı 14.08.2016 - 08:27

İlişkili Haberler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde servis minibüsüyle motosikletin çarpışması sonucu Tunus uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Mahmut Başkal'ın kullandığı 07 C 74777 plakalı servis minibüsü, Side Mahallesi 531 Sokak'ta karşı yönden gelen Tunus uyruklu Anwer Hachani'nin kullandığı 07 LMK 47 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada kasksız oldukları belirlenen motosiklet sürücüsü Hachani ile yanında bulunan arkadaşı Tunus uyruklu Hassine Bejaouı ağır yaralandı.

Side Anadolu Hastanesine kaldırılan yaralılar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Tunus uyruklu yerleşik yabancıların, çalışma izinleri olduğu ve bir otelde animatör olarak çalıştıkları öğrenildi.

Hachani ile Bejaouı'nun cesetleri, Antalya Adli Tıp Morguna nakledildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız