Assos'ta tepki çeken ıslah çalışmasına suç duyurusu

Assos Antik Kenti'nde kaya ıslahı için bir süredir devam eden çalışma tepki çekti. Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği suç duyurusunda bulundu. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, düşen kayaların can ve mal güvenliğini riske attığı vurgulandı.

Haberler NTV Haber, DHA 01.10.2021 - 12:56

Çanakkale Ayvacık'taki Assos Antik Kenti'nde, yola ve tesislerin üstüne kayaların düştüğü yönünde şikayetler üzerine kaya ıslah çalışması başlatıldı.

Tarihi bölgede yapılan çalışmalar, alana zarar verdiği gerekçesiyle tepki çekti.

KAZDAĞI DOĞAL VARLIKLARI KORUMA DERNEĞİ'NDEN SUÇ DUYURUSU

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği suç duyurusunda bulundu, çalışmaların durdurulmasını istedi.

VALİLİK: DÜŞEN KAYALAR CAN GÜVENLİĞİNİ RİSKE ATIYORDU

Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada ise düşen kayalar engellenerek insanların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı belirtilerek "Çalışmalar projesine uygun olarak müze personelinin gözetiminde devam etmektedir" denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız