Ataşehir'de o mahalle yine karıştı

İstanbul Ataşehir'de geçtiğimiz hafta iki aile arasında yaşanan ve polisin havaya ateş açarak önlediği kavga, dün akşam yeniden yaşandı. Taşlı sopalı kavga eden iki aile, mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haberler Anadolu Ajansı 09.07.2016 - 09:56 Son Güncelleme : 09.07.2016 - 10:00

İçerenköy Mahallesi Ayşegül sokakta geçtiğimiz hafta iki aile arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş, olayları polis havaya ateş açarak engellemişti.

Aynı aileler dün akşam bir kez daha karşı karşıya geldi. Taraflar arasında kısa sürede büyüyen tartışma taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

Bir mahalleri tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilen kavgada bazı vatandaşların yaralandığı görüldü.

Olay yerine gelen polis tarafları önce uyardı, ardından da biber gazı ile müdahale etti. İki aile polisin müdahalesiyle sakinleşerek dağıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız