Bakkalda 13 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasına linç girişimi

İstanbul Esenyurt'ta bakkal dükkanı işleten yabancı uyruklu bir kişi, 13 yaşındaki müşteri kıza sarılarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla linç edilmek istendi. Bakkalı öfkeli kalabalığın elinden kurtaran polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Haberler DHA 18.08.2020 - 09:28 Son Güncelleme : 18.08.2020 - 09:32

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Üçevler Mahallesi Bahçe Yolu Caddesi'nde bulunan bakkal dükkanını işleten 35 yaşındaki Abdülaziz O. isimli yabancı uyruklu kişi iddiaya göre, dükkanına alışveriş yapmak için gelen 13 yaşındaki E.S.K. adlı bir kız çocuğuna sarılarak cinsel istismarda bulundu.

ÖFKELİ KALABALIK ZANLIYI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Olayın duyulması üzerine çok sayıda kişi, bakkala giderek Abdülaziz O.'yu linç etmek istedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı polisleri sevk edildi.

BAKKAL HAFİF YARALI

Polis, öfkeli kalabalığı güçlükle sakinleştirirken aldığı darbelerle hafif şekilde yaralanan Abdülaziz O. sıkı güvenlik önlemleri altında bölgeden çıkartılarak Esenyurt Polis Merkezi'ne götürüldü.

Dükkana karşı olası bir saldırı nedeniyle polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız