Bekçilik sınav yerleri ne zaman açıklanacak? 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı giriş belgeleri için tarih belli oldu

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı'na ilişkin ayrıntılar belli oldu. Yapılan yazılı açıklamada 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgelerinin yayımlanacağı tarihe yer verildi. Peki, bekçilik sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 03.08.2023 - 14:34

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı'na ilişkin duyuru paylaşıldı. Takvime göre, 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı 30 Eylül 2023 Cumartesi günü, saat 14.00'da yapılacak.

Sınava; 12-22 Haziran 2023 tarihleri arasında müracaatları şahsen alınan ve Ön Sağlık Kontrolü ile Fiziki Yeterlilik Sınav aşamasını başarıyla geçen adaylar katılabilecekler. 

SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar sınav giriş belgelerini, 22/09/2023 tarihinden itibaren e-devlet şifreleri ile kimlik doğrulama uygulamasıyla http://www.meb.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

SINAV GİRİŞ BELGESİ OLMAYAN ADAYLAR SINAVA ALINMAYACAK

Adaylar sınava; sınav giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlikbelgelerinden biri (nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinden birisi yanında olmayan
adaylar sınava alınmayacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız