Bennur Karaburun milletvekili seçilebildi mi?

Sağanak altında çekilen fotoğrafı ile Türkiye’nin tanıdığı engelli Bennur Karaburun, Bursa’dan milletvekili seçilmeyi başardı.

Haberler ntv.com.tr 07.06.2015 - 21:31

2013 yılında tekerlekli sandalyesiyle sağanak yağmurdan kaçmaya çalışırken bir genç tarafından şemsiye ile korunmaya çalışan ve bu sırada çekilen fotoğrafı ile simge haline gelen Bennur Karaburun, Bursa’da milletvekili adayı olmuştu. 

Karaburun, saat 21.30 itibarıyla Bursa’dan milletvekili seçilmeyi başardı.

Karaburun, vekillik serüvenini de bu fotoğrafa borçlu çünkü bu fotoğrafı gören Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, trafik kazası sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Bennur Karaburun'u arayarak sohbet etmişti. 7 Haziran seçimlerinde iki dil bilen Karaburun, Bursa'dan AK Parti'nin 9. sıra milletvekili adayı olmuştu.

7 Haziran seçimlerinde iki dil bilen Karaburun, Bursa'dan AK Parti'nin 9. sıra milletvekili adayı olmuştu
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız