Beyaz şaşkınlık

Uzun yıllardır Aralık ayında kar yağışı görülmeyen Muğla'da kar kalınlığı 4 santimetreye ulaştı.

Haberler 12.12.2010 - 12:08

Muğla'da dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı vatandaşları şaşkına çevirdi. Kar yağışının ardından çocuklar sokaklarda kartopu oynadı.

Hava sıcaklığının uzun yıllardan sonra -2 dereceye kadar düştüğü Muğla'da gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışından sonra kar kalınlığı kent merkezinde 4, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreye ulaştı.

Hava sıcaklığı saat 11.00 itibariyle Muğla'da -0.6, Bodrum'da 7, Marmaris'te 6, Fethiye'de 9 ve Datça'da 10 derece olarak ölçüldü.

Muğla'da son 32 yıla ait meteorolojik ortalamalara göre kar kalınlığı Aralık ayında en fazla 5 santimetre ölçülmüştü.

Aniden başlayan kar yağışı ve yaşanan buzlanma nedeniyle birçok trafik kazası meydana geldi. Araçlarında zincir ve kar lastiği bulunmayan sürücüler nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız