Bunalıma giren buzağısını arabayla gezdirdi

Sivas'ta bir kişi, yem yemeyen buzağısının bunalıma girdiğini belirterek hayvanı arabasıyla şehir turuna çıkardı. Buzağı, sahibiyle birlikte araçla yayla ve şelale gezisi yaptı.

Haberler İHA 18.08.2022 - 10:03

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan Aydın Koçyiğit, ahırda yem yemeyen ve bunalıma girdiğini düşündüğü buzağısını gezdirmek istedi.

Kolları sıvayan Koçyiğit'in aklına buzağısını aracına bindirip tur attırmak geldi. Koçyiğit, aracının arka koltuğuna bindirdiği buzağıyla şehir turu attı.

Sızır Şelalesi ve Çat yaylarına giden Koçyiğit, o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı.
''MORALİ BOZUK AMA İDARE EDECEK''

Aydın Koçyiğit, gezdirip stres attığını söyleyerek, “Yem pahalandığından dolayı strese ve bunalıma girdi. Onları da gezdirmek zorunda kalıyoruz. Sızır Şelalesi'ne götürdüm, Çat Yaylası'na götürdüm. Gezdirdim stres attı biraz. Yine morali bozuk ama idare edecek Bunlar bizim canımız ciğerimiz'' dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız