Darbe girişimine yeni dava

15 Temmuz darbe girişiminde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 3 kişinin ölümü, 49 kişinin de yaralanmasına neden olan 15'i tutuklu 61 kişi hakkında, iddianame hazırlandı. Sanıklar hakkında, 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve bin 93 yıla kadar hapis talep ediliyor.

Haberler NTV Haber 05.07.2017 - 18:09

574 sayfalık iddianamede, darbe girişimi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kapatan Yarbay Adnan Uygun komutasındaki askerlerin, Hasan Kaya, İsmail Kefal ve Şükrü Bayrakçı'yı şehit ettikleri belirtiliyor.

Yarbay Adnan Uygun dahil 6 sanığın "darbeye teşebbüs" ve "kasten öldürme" suçlarından dörder kez, 55 kişinin ise "darbeye teşebbüs suçundan üçer kez ağirlaştirilmiş müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız