Diyarbakır'da sahte içki ölüm getirdi

Diyarbakır'da evde yaptıkları içkiden fenalaşan 5 kişiden biri hayatını kaybetti.

Haberler NTV Haber, DHA 28.01.2019 - 19:12

Olay, önceki akşam Bismil ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre 5 arkadaş, metil alkolle yapılan sahte içki tüketti. İçkileri bittikten sonra evlerine giden arkadaşlar bir süre sonra fenalaşınca yakınlarının ihbarıyla gelen ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınanlardan Şaban Güneş (48) tüm müdahaleye rağmen kurtarılamazken, aynı hastaneye getirilen ve sağlık durumlarının kritik olduğu öğrenilen 2 kişi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen 2 kişi yoğun bakımda tedaviye alındı. Hastanelerde 5 kişiden alınan kan örneklerinden metil alkol tespit edildiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız