'Edebiyata adanan bir ömre teşekkür'

'Ustalara Saygı'nın 4 Mayıs’taki konuğu edebiyat dünyasında kırkı aşkın yılı geride bırakan yazar Selim İleri olacak. 

Haberler 01.05.2009 - 11:35

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinliğinin 4 Mayıs’taki konuğu Selim İleri. Yazarın altmışıncı yaşını karşıladığı günlerde gerçekleştirilecek olan “Ustalara Saygı” toplantısında Ayşe İçinsel, Deniz Kavukçuoğlu, Didem Demirkent, Doğan Hızlan, Elif Şafak, Füruzan, Gülgûn Çarkoğlu, Halit Refiğ, İnci Enginün, Mehmet Güreli, Ömer Erdem, Sırma Köksal, Taha Akyol, Türkan Şoray ve Zeynep Miraç Özkartal konuşmacı olarak katılıyor. 

Melike Demirağ’ın Selim İleri’nin sevdiği şarkılarıyla renklendireceği gecede tiyatro sanatçısı dostları Nergis Çorakçı-Can Başak çifti, oğulları Cem Başak ile birlikte sahneye gelerek özel bir Selim İleri portresi çizecek.

İlk kitabı “Cumartesi Yalnızlığı”nı henüz 19 yaşındayken okurlara sunuşundan bu yana hep edebiyatın ‘başrol’de olduğu bir ömür süren yazar için hazırlanan gece, Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi) saat 20.00’de başlıyor.

“Yarın Yapayalnız”, “Bu Yaz Ayrılığın İlk Yazı Olacak”, “Hepsi Alev”, “Her Gece Bodrum” gibi unutulmaz romanların, “Dostlukları Son Günü”, “Pastırma Yazı” ve “Fotoğrafı Sana Gönderiyorum”un aralarında olduğu hikâyeciliğimizin yüzakı yapıtların yaratıcısı için düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantısı, Selim İleri’ye bir teşekkür niteliği de taşıyacak.

Tarih: 4 Mayıs 2009 Pazartesi
Etkinlik: Ustalara Saygı Toplantısı– Selim İleri
Melih Cevdet Anday Sahnesi-Akatlar Kültür Merkezi
Saat: 20.00
0 212 351 93 84


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız