Ergenekon zanlısı Seyfi Oktay’a anjiyo

''Ergenekon'' soruşturmasında gözaltına alınan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'a anjiyo yapılarak stent takıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.06.2010 - 16:40

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İbrahim Aşık, bugün anjiyo yapılan Seyfi Oktay'ın kalbin sağ tarafını besleyen koroner arterde tıkanıklık tespit edildiğini söyledi.

Stent takılan Oktay'ın tansiyonunun bugün düşürülerek normale döndüğünü söyleyen Aşık, hastanın tedavisinin bir süre daha kardiyoloji servisinde devam edeceğini kaydetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 1 Haziran Salı günü sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay'ın, Keçiören ve Beysukent'teki evleri ile Gaziosmanpaşa'daki bürosunda arama yapılmıştı.

Oktay, daha sonra, sağlık kontrolü için Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na götürülmüş, sağlık kontrolünün ardından, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edilmiş ve hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti.

Eski Adalet Bakanı Oktay, dün tedavi gördüğü Acil Servis Kroner Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkarılarak, Kardiyoloji Kliniği'ne yatırılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız