Gevye’de havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 1 işçi yaralanırken, 2 işçi de şok geçirdi. Patlama olduğu sırada işçilerin yemekte olması faciayı önledi.

Haberler Anadolu Ajansı 21.05.2009 - 16:15

Edinilen bilgiye göre, Soğanlıklar mevkisindeki bir havai fişek fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada, fabrika çalışanlarından Mesut Taşkıra yaralandı.

Patlamanın etkisiyle Cansel Özden ile Ömer Eliuz da şok geçirdi.

Vücudunda yanıklar oluştuğu belirtilen Taşkıran, Geyve Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Gebze Yanık Merkezine sevk edildi. Özden ve Eliuz ise ayakta tedavi edildi.

Fabrika yetkilileri, kapsül üretim bölümünde meydana gelen patlama sırasında diğer çalışanların yemekte bulunduğunu belirtti.

Yetkililer, patlamanın meydana geldiği bölümde hasar oluştuğunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız