Greta Thunberg'in Kadıköy'deki grafitisi Eren Bülbül'ün portresiyle kapatıldı

İklim aktivisti Greta Thunberg'in Kadıköy'de bulunan grafitisi şehit Eren Bülbül'ün resmi ile kapatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 24.10.2019 - 11:35

Kadıköy'de bir binanın dış cephesindeki iklim aktivisti Greta Thunberg'in grafitisi, Trabzon'da bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün resminin bulunduğu pankartla kapatıldı.

Mustafa Mazhar Bey Sokağı'nda bir apartmanın dış cephesindeki Greta Thunberg'in grafitisi, Vatan Partisi Kadıköy İlçe Teşkilatınca sosyal medyada bölücü terör örgütü PYD'ye destek verdiği iddiasıyla kapatıldı.
Thunberg'in grafitisinin üzeri "İyi ki varsın Eren" yazılı Eren Bülbül'ün portresi ve üzerinde Türk bayrağı bulunan pankart asıldı.

Birleşmiş Milletler'deki (BM) konuşmasıyla gündeme gelen Thunberg'in, terör örgütü PYD'yi desteklediği iddiaları sosyal medyada dillendirilmişti.

VİDEO: GRETA THUNBERG'İN BM KONUŞMASI ŞARKI OLDU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız