İsrail-Türkiye gerginliği yolcuları yaktı

Türkler, havalimanında “İsrail bize kötü muamele etti” diyor, İsrailler ise aynı uygulamayı Türkiye’de gördüklerini savunuyor.

Haberler 06.09.2011 - 07:38

İsrail’den Türkiyeye gelen Türkler, pasaport kontrolünde didik didik arandıkları için şikayetçi oldu. İsraillilerin benzer şikayetlerine ise İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın yanıt verdi. Aydın, İsrail’de ne yapıldıysa, aynısının Türkiye’de uygulandığını söyledi.

İsrail'den dönen Türk turistler de pasaport kontrolünde kötü muamele gördüklerini iddia etti. Bazı yolcular, didik didik arandıklarını söyledi.

İsrail cephesinden de aynı iddia var. Onlar da türkiyede kötü muamele gördüklerini iddia ediyor.

Tel aviv-İstanbul seferini yapan THY uçağındaki 40 israilli yolcunun Türkiye'de gözaltına alındıkları iddiaları da yalanlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız