İstanbul'da terör operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Kağıthane’de çeşitli adreslere terör operasyonu düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Haberler İHA 11.07.2016 - 06:23 Son Güncelleme : 11.07.2016 - 06:32

ARŞİV

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kağıthane'de terör operasyonu düzenledi.

Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinden konvoy halinde çıkan çok sayıda polis ekibi, 03.30 sıralarına Çağlayan Mahallesi'ne geldi.

Özel Harekat Polisleri'ninde desteğiyle önceden belirlenen adreslere giren ekipler, içeride arama yaptı. Yapılan operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Aramalar sırasında polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişi İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslar sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız