İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı

İstiklal Caddesi, polis ekiplerinin patlamanın olduğu nokta ve çevresindeki incelemeleri tamamlamasının ardından, yayalara açıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.03.2016 - 18:45 Son Güncelleme : 19.03.2016 - 19:05

Polis ekiplerinin, Beyoğlu'nda canlı bomba saldırısının gerçekleştiği nokta ve çevresindeki incelemelerini tamamlamasının ardından İstiklal Caddesi yayalara açıldı.

Olay Yeri İnceleme Şubesi ve Bomba İmha Şube Müdürlüğüne bağlı uzman polisler, çalışmalarını tamamladı. Güvenlik şeritlerinin kaldırılmasıyla İstiklal Caddesi'ne yayaların girişine izin verildi.

Bu arada bazı ilçelerdeki alışveriş merkezlerinde (AVM) canlı bomba yakalandığı ve AVM'lerin kapalı bulunduğu yönündeki iddiaların asılsız olduğu, sosyal paylaşım sitelerindeki halkı paniğe sevk etmek amacıyla yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız