İzleme Heyeti'nde yer alacak 3 isim belli oldu

İzleme Heyeti'nde yer alacak bazı isimlerin belli olduğu açıklandı.

Haberler NTV Haber 19.03.2015 - 22:25

İzleme Heyeti'nde yer alacak isimlerin belli olduğu bilgisine ulaşıldı.

Sanatçı Kadir İnanır, akademisyen Deniz Ülke Arıboğan ve gazeteci Avni Özgürel'in bu isimler arasında yer alacağı konuşuluyor. 

Edinilen bilgilere göre bu 3 isim üzerinde ön mutabakat sağlandı. Ancak kendilerine henüz haber verilmediği için, heyete son şekli verilmedi. 

Yetkililer, bu isimlerin izleme heyeti teklifini kabul etmeme ihtimaline karşılık, bir yedek listenin de olduğunu belirtiyor.

Nihai şekli verildikten sonra hükümet, İzleme Heyeti'nin kaç kişiden oluşacağı, heyette kimlerin yer alacağını açıklayacak. 

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise "Bizden bir açıklama gelmeden hiçbir şeye itibar etmeyin" dedi.

HDP heyeti İmralı'dan Abdullah Öcalan'ın Nevruz mesajıyla dönmüş, mesajın 21 Mart Cumartesi günü Diyarbakır'da okunacağı açıklanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız