Kahraman öğretmen hayat kurtardı

Tansiyon hastası kadının köprüden Seyhan Nehri’ne düştüğünü gören genç öğretmen, hemen nehre atlayıp hasta kadını kurtardı.

Haberler NTV Haber 31.01.2010 - 17:16

İki insanın kaderini birleştiren olay, Adana Seyhan'da yaşandı. Nehrin üzerindeki köprüden geçen Döndü Akçan, dengesini kaybedince 10 metre yüksekten suya düştü.

Başı döndüğü için doktora gitmekte olduğunu söyleyen Akçan bir anda düştüğünü söyledi.

Akçan’ın nehre düşüşünü oradan geçmekte olan genç öğretmen İbrahim Cenk fark etti. Cenk arabasını durdurup hemen koşarak nehre atladı.

Cenk olayı, “Adanayılım, tatile geldim buraya. Kimya öğretmeniyim, can kurtardık demeyelim de her vatandaşın yapması gereken görevi yaptım. Zaten havuza yüzmeye gidiyordum, kısmet nehirde yüzmekmiş, oraya atladık” diyerek anlattı.

Hastaneye kaldırılan döndü akçan'ın durumunun iyi olduğu açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız