Kaleci Fevzi'nin annesi kaza kurbanı

Muğla'daki trafik kazasında Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi olduğu öğrenilen Gülşen Tuncay hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 05.08.2015 - 18:00

Beşiktaş'ın ve milli takımın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi Gülşen Tuncay, Muğla'nın Menteşe ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Gülşen Tuncay'ın (61) kullandığı otomobil, Menteşe ilçesi Yılanlı mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, yaklaşık 300 metrelik uçuruma devrildi.

Kazada otomobil, uçuruma düştükten sonra yanmaya başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler, yakındaki ormanlık alana da sıçradı. Haber verilmesi üzerine bölgeye AFAD, UMKE, 112 acil servis, itfaiye, polis ve orman bölge müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Ekipler, arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle halatlar yardımıyla bölgeye indi. Bu sırada araçta patlamalar meydana geldi. Ekipler, yangını söndürdükten sonra araçta sıkışan kadın sürücüyü güçlükle çıkardı.

Ceset, olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden sürücünün, Beşiktaş'ın ünlü kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi olduğu öğrenildi. Fevzi Tuncay'a haberin verildiği ve ünlü kalecinin, Muğla'ya gelmek üzere İzmir'den yola çıktığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız