Kazadan kurtuldu, kedisini aradı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dereye düşen otomobilden yara almadan kurtulan kadın, araçta bulunan kedisini dakikalarca arasa da bulamadı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.06.2016 - 16:30 Son Güncelleme : 06.06.2016 - 16:33

Muğla’da Gülseren Koca'nın kullandığı otomobil, Beldibi Mahallesi'nden Marmaris şehir merkezine doğru seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına düştü.

Otomobilinden yara almadan çıkan Koca, aracında, veterinerden getirmekte olduğu kedisi Mini'nin kaldığını söyledi.

Trafik, itfaiye ve Marmaris Belediyesi temizlik ekipleri, olay yeri ve çevresinde yaptıkları tüm araştırmalara rağmen kediyi bulamadı.
Koca, kedisini veterinere götürdüğünü belirterek, "Geri dönerken yolda bir kedi gördüm ona çarpmamak için yavaşladım. O sırada bir motosiklet beni sıkıştırdı. Hakimiyetimi kaybedip korkuluklara çarptım. Otomobil askıda kaldı sonra dereye düştü" dedi.

Kazada büyük hasar gören otomobiline üzülmediğini ifade eden Koca, kedisinin kendisi için çok değerli olduğunu dile getirdi.

Çevredeki vatandaşların, Gülseren Koca'yı teselli etmeye çalıştığı görüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız