Kıbrıs gazisi yakını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törende gerilim yaşandı. Gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Haberler Ntvspor, NTV Haber 18.03.2021 - 19:09

Edirnekapı Şehitliği'nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla tören düzenlendi.

Protokolün şehitliğe çiçek bıraktığı sırada babasının Kıbrıs gazisi olduğunu söyleyen Mustafa İlker Yılmaz, Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Yılmaz, ''Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim? Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil'' dedi. 

İmamoğlu, HDP'li Pervin Buldan üzerinden kendisini protesto eden Yılmaz'a "Hadsizlik yapıyorsun" diyerek karşılık verdi ve ''Sonra konuşuruz seninle. Seni araştırır bulurum ben merak etme'' sözlerini ekledi. 

Mustafa İlker Yılmaz, korumalar tarafından alandan uzaklaştırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olayla ilgili olarak, "Benimle dini duygular üzerinden kimse bu tarz bir ilişkiye girmeye kalkmasın" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız