Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afgan göçmen tartışması üzerinden yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Hükümetin sığınmacı politikası ile demografik yapıyı tehlikeye attığını savunan Kılıçdaroğlu, ''Millet söylesin; sığınmacı geliyor mu, gelmiyor mu?'' dedi.

Haberler NTV Haber 20.08.2021 - 17:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afgan göçmen tartışması üzerinden yönelttiği eleştirilere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

Twitter'dan açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, hükümetin sığınmacı politikası ile demografik yapıyı tehlikeye attığını savundu.

''MİLLET SÖYLESİN; SIĞINMACI GELİYOR MU, GELMİYOR MU?''

Bir kez daha erken seçim çağrısı yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gel milletimize dönelim, onlar söylesinler; bu ülkeye akın akın sığınmacı geliyor mu, gelmiyor mu? Etraflarına bakarak mahallelerinden söylesinler" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız