Metro sahile iniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topbaş, Üsküdar'dan Beykoz'a sahil istikametinde bir metro projesi yapıldığını açıkladı. Topbaş, sahil metrosuna üst kesimlerden ulaşımın 'finüküler' hatlarıyla sağlanacağını bildirdi.

Haberler 10.04.2012 - 18:24

Üsküdar'dan Beykoz'a sahil istikametinde bir metro projesi yapıldığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş, katıldığı bir kütüphane açılışında yaptığı konuşmada konuyla ilgili bilgi verdi.

Topbaş, yol ve kavşak düzenlemeleri ile kapalı spor salonları gibi ilçede yaptıkları yatırımlara değinerek, ''Üsküdar'dan Beykoz'a sahil istikametinde bir metro projesi yapıyoruz. Sahil yolunda metro yapımından önce, yukarılardan sahile inecek olan 'finüküler' tarzda bir raylı sistem düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

Topbaş, ''Bu ne demektir? Beykoz'dan kalkan bir insan, bindiği istasyondan, girdiği metroya, İstanbul'un herhangi bir noktasına, Silivri, Taksim, Başakşehir ya da Beykoz'a kadar gidebilme imkanına kavuşacak. İşte medeniyet bu'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız