MİT ve Emniyet’ten ortak operasyon: PKK’lı terörist Avrupa’ya kaçmak üzereyken yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, sınır ötesinde ortak bir operasyona imza attı. Operasyonda, PKK/KCK terör örgütünün sözde sorumlularından “Mazlum Mardin” kod adlı Murat Kızıl, yakalandı.

Haberler ntv.com.tr 23.02.2024 - 14:12

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik sınır ötesi operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda MİT’in çalışmaları sonucu yeri belirlenen, terör örgütü PKK/KCK’nın sözde yöneticilerinden “Mazlu Mardin” kod adlı Murat Kızıl, Avrupa’ya kaçmaya çalışırken yakalandı.

Türkiye’ye getirilen terörist Kızıl, adli makamlara teslim edildi.

ÖRGÜTE 2015'TE KATILDI

2015 yılında terör örgütüne katıldığı belirlenen Murat Kızıl, Suriye ve Irak’ta sözde sorumlu düzeyinde faaliyetler yürüttü. Kızıl, silahlı terör örgütüne üye olma suçlamasıyla aranıyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız