Nazlı Ilıcak ifade verdi

Gazeteci Nazlı Ilıcak, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşlerin tutuklandığı 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında ifade verdi.

Haberler NTV Haber 04.10.2016 - 19:18 Son Güncelleme : 04.10.2016 - 19:21

Başka bir suçtan tutuklu bulunan Nazlı Ilıcak, şüpheli sıfatıyla ifade vermesi için İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Ilıcak, 14 Temmuz'da Can Erzincan TV'deki programda darbe çağrışımıyla subliminal mesaj içeren söylemlerde bulundukları iddiasını reddetti.

Nazlı Ilıcak'ın, "Benim yaptığım televizyon yayını sunmaktan ibarettir. FETÖ üyesi değilim" dediği öğrenildi. Ilıcak, "FETÖ'nün nihai amacını 15 Temmuz darbe girişimiyle anlamış olduk. 17/25 Aralık yolsuzluk operasyonu gibi gözükse de darbe faaliyetinin ilk adımı olduğunu 15 temmuz göstermiştir" dedi.

Ilıcak ifadesinin ardından yeniden cezaevine götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız