Öğrenci servisinin çarptığı çocuk öldü

Sivas'ta ilkokul 3. sınıf öğrencisi, öğle tatilinde dondurma parası almak için gittiği evinden okula dönerken öğrenci servisinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.09.2017 - 16:20 Son Güncelleme : 18.09.2017 - 16:22

Sivas’ta Mehmet Y. yönetimindeki öğrenci servisi, Şeyh Şamil Mahallesi 47. Sokak'ta yolun karşısına geçmeye çalışan Şehit Talha Emre Zilegil İkokul ve Ortaokulu 3. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Tunahan Kayabaş'a çarptı.

Yaralanan Kayabaş, kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sürücü Mehmet Y, polis ekiplerince gözaltına alındı.
Hülya ve Mehmet Kayabaş çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Tunahan'ın, öğle tatilinde dondurma parası için evlerinden 1 lira almaya gittiği, okuluna dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Bu arada, hastane önüne gelen Kayabaş'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Anne Hülya Kayabaş, "Öğleden sonra okula gidecekti. Onu görmeden buradan gitmem" diye gözyaşı döktü.

Öte yandan, bazı mahalle sakinleri de kazanın yaşandığı yerde araçların hızlı seyrettiğini öne sürerek, yetkililerden önlem almalarını istedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız