Polis otosu kaza yaptı: 1 şehit

Van'ın Gürpınar ilçesinde fırtınanın yola sürüklediği ot balyasına çarpan bir polis otomobili şarampole yuvarlandı. Kazada 1 polis memuru şehit oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 30.10.2010 - 09:15

Van-Hakkari karayolunun 20. kilometresindeki Gürpınar Polis Kontrol Noktasında görevli polis memuru İsa Çevik gece saatlerinde İlçe Emniyet Amirliğine otomobil ile ilçe merkezine gittiği esnada, fırtına nedeniyle yola taşınan ot balyalarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Çevik'in kullandığı otomobil, şarampole yuvarlandı.

Meslektaşlarının yardımıyla araçtan çıkarılan Çevik, kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Çevik'in cenazesinin, saat 09.00'da Van Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek töreninin ardından memleketi Eskişehir'e gönderileceği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız