Sağlık Bakanı Koca: Türkiye genelinde yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 51, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68, solunum cihazı doluluk oranı yüzde 31'dir. Filyasyon ekiplerimizin sayılarını hızla artırıyoruz. Temaslılara ulaşma süremizi kısaltıyoruz" dedi.

Haberler 04.09.2020 - 18:50 Son Güncelleme : 04.09.2020 - 19:42

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca salgınla mücadeleyle ilgili Diyarbakır'da açıklama yaptı.

Bakan Koca, "Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 51, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68, solunum cihazı doluluk oranı yüzde 31'dir. Filyasyon ekiplerimizin sayılarını hızla artırıyoruz. Temaslılara ulaşma süremizi kısaltıyoruz" dedi.

Bakan Koca, "Düğünler ve asker uğurlamaları maalesef mesafenin unutulduğu, maskenin takılmadığı ortamlar oldu. İzolasyon kurallarına uyma konusunda herkes daha dikkatli olmalı" şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarımız için ek ödeme konusunda çalışmalar yapıldı. Bugün ya da yarın yayınlanacak" dedi. 

GÜN GÜN CORONA VİRÜS BELİRTİLERİ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız