Şanlıurfa'da elektrik kesintisi gerginliği: 10 gözaltı

Şanlıurfa'da sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren mahalle sakinleri ile DEDAŞ ekipleri arasında kavga çıktı. DEDAŞ ekibi ile araçlarına taşlarla saldıran kalabalığa müdahale eden polis, 10 kişiyi gözaltına aldı.

Haberler DHA 25.06.2016 - 23:19

Şanlıurfa'da Süleymaniye Mahallesi’nde son günlerde sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren mahalle sakinleri, arızayı gidermeye gelen DEDAŞ ekipleriyle tartıştı.

Taraflar arasındaki tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Mahalle sakinlerinden bazıları, DEDAŞ'a ait bakım onarım aracının camlarını taşla kırdı.

Yaşanan gerginlik üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polis ekibi sevk edildi. Öfkeli kalabalığı güçlükle ayıran polis, DEDAŞ ekiplerini darp edip araçlarını taşladıkları gerekçesiyle 10 kişiyi gözaltına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız