SON DAKİKA: Atatürk'e hakaret eden kişi gözaltına alındı

SON DAKİKA HABERİ: Ankara Başsavcılığı'nın hakkında yakalama kararı çıkardığı, sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden S.İ. Ankara'da gözaltına alındı.

Haberler NTV Haber 21.07.2018 - 10:09 Son Güncelleme : 21.07.2018 - 17:42

Son dakika haberi! 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ederek sosyal medyada paylaşan S.İ. hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Anıtkabir'de çektiği provakasyon içerikli görüntüyü sosyal medyadan paylaşan ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan S.İ'nin emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Anıtkabir'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği görüntüsü sosyal medyada yer alan S.İ hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nca başlatılan soruşturmanın ardından polis ekipleri, genç kızın yakalanması için harekete geçti.

Erzurum'un İspir ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen 23 yaşındaki S.İ, Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekiplerince halasının Demetevler semtindeki evinde gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelininin Güvenlik Şube Müdürlüğündeki ifade işlemleri devam ediyor.

Sosyal medyadan provakasyon içerikli görüntü paylaşan S.İ'nin, 19 Temmuz'da akrabalarını ziyaret için başkente geldiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız