Sultanlar zirvede noktaladı

Avrupa Oyunları'nda Kadınlar Voleybol Milli Takımı'mız, A Grubu'ndaki 5. ve son karşılaşmasında ev sahibi Azerbaycan'ı 3-0 yenerek lider olarak çeyrek finale yükseldi.

Haberler 21.06.2015 - 21:40

Bakü'de devam eden 1. Avrupa Oyunları'nda Türkiye Kadınlar Voleybol Milli Takımı, A Grubu'ndaki 5. ve son karşılaşmasında ev sahibi Azerbaycan'ı 3-0 yenerek lider olarak çeyrek finale yükseldi.

Türkiye, Crystal Hall'da oynanan ve 1 saat 37 dakika süren karşılaşmanın setlerini 25-23, 26-24 ve 25-21 kazanarak peş peşe 4. galibiyetini elde etti. Türkiye adına Gözde Yılmaz 16 sayıyla en skorer isim olurken, Neriman Özsoy da 14 sayı üretti.

Ay-yıldızlılar, oynadıkları 5 maç sonunda 13 puan toplayarak A Grubu'nu lider bitirdi ve çeyrek finalde B Grubu'nun 4'üncüsü Rusya ile eşleşti.

Türkiye ile Rusya arasındaki çeyrek final mücadelesi 23 Haziran Salı günü oynanacak.

"Filenin Sultanları" gruptaki ilk karşılaşmasında Polonya'ya 3-2 yenilmiş, sonrasında İtalya, Belçika ve Romanya'yı 3-0 mağlup etmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız