TIR'a arkadan çarptı, hız kadranı 165'te takılı kaldı

Edirne'de TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü yaralanırken, aracın hız kadranının 165'te takılı kaldığı görüldü. Yapılan incelemede, otomobilin TIR'ın altında yaklaşık 170 metre sürüklendiği belirlendi.

Haberler DHA 26.11.2018 - 13:39 Son Güncelleme : 26.11.2018 - 13:41

TEM yolunun Edirne gişeleri mevkisinde trafik kazası meydana geldi.

Kapıkule Sınır Kapısı'ndan ülkeye giriş yaptıktan sonra boş dorseyle Mersin'e giden Kadir Y. yönetimindeki TIR'a, arkasından gelen Eşref K. yönetimindeki otomobil çarptı.

Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Eşref K. yaralandı. Yaralı, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından araçtan çıkarılarak ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobilde yapılan incelemede, sürücü Eşref K.'nin emniyet kemerini arkadan taktığı ve aracın hız kadranının ise 165 kilometrede takılı kaldığı görüldü.

TIR sürücüsü Kadir Y., sağ şeritten ilerlediği sırada otomobilin arkasından gelerek hızla çarptığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız