Yeni 'Blade Runner'da görünecek

Harrison Ford'un Ridley Scott'ın çekeceği yeni Blade Runner'da rol alacağı açıklandı...

Haberler 29.05.2012 - 14:15

Bu ay gösterime girecek 'Prometheus' ile bilimkurguya geri dönen Ridley Scott'ın kült filmi 'Bıçak Sırtı'nın (Blade Runner) devam projesinden haberler gelmeye devam ediyor.

1982 yapımı filmde başrolde yer alan Harrison Ford'un devam filminde görüneceği açıklandı. Ridley Scott tarafından yapılan açıklamaya göre, Harrison Ford filmde önemli bir rolde olmasa da konuk olarak filmde yer alacak. Scott, başrolde Ford'u düşünmediğini ancak ona mutlaka bir yer vereceğini söyledi.

Yeni Blade Runner'ın yeniden çevrim ya da prequel olmayacağı ve başrolünde bir kadın karakterin olacağı daha önce belli olmuştu.

Philip K.Dick’in ‘Do Androids Dream of Electric Sheep?’ hikayesinden uyarlanan Blade Runner, sinema tarihinin en önemli klasikleri arasında yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız