112 bin TL'lik unutkanlık!

Süperstar'ın "Müzikten 1 kuruş telif ücreti almadım" demesi üzerine harekete geçen MÜYORBİR Başkanı'ndan açıklama geldi...

Haberler 13.05.2011 - 10:22

Ajda Pekkan'ın, geçen hafta bir marka için hazırladığı koleksiyonun Antalya'daki tanıtımında yaptığı, "Bugüne kadar hiç telif hakkı almadım. 1 kuruş da 5 kuruş da almadım" açıklaması MÜYORBİR (Müzik Yorumcuları Birliği) Başkanı Ahmet Koç'u harekete geçirdi. Koç, birliğin hesaplarını tek tek kontrol etti.

Koç, birliğin hesaplarında yaptığı incelemenin ardından Pekkan'a 2004 yılından bu yana toplam 112 bin TL telif hakkı ücreti ödendiğini ortaya çıkardı.

Habertürk'ün haberine göre; bin 500'den fazla yorumcunun telif haklarını takip ettiklerini ve üyelerine düzenli ödeme yaptıklarını belirten Koç, "Sanıyorum Ajda Hanım telif hakları parasının yattığı hesabı unutmuş" diye konuştu.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız